16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, 7-9 Σεπτεμβριου 2023, Ξενοδοχείο Elite City Resort – Καλαμάτα

view it online
header
header

Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά  εκ μέρους του Δ.Σ  της  Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.),  σας καλωσορίζουμε στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου που θα πραγματοποιηθεί  (αποκλειστικά με φυσική παρουσία) 7-9 Σεπτεμβρίου 2023Hotel Elite, Kαλαμάτα.

Το συνέδριο μας φιλοδοξεί με τη διεξαγωγή των εργασιών του να παρέχει ό,τι νεότερο σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων σχετικών με τους ΚαρδιοΝεφροΜεταβολικούς παράγοντες κινδύνου, με έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και στην συνεπαγόμενη ορθή κλινική πράξη.

Εγγύηση όπως πάντα αποτελούν οι συμμετέχοντες ομιλητές, εκλεκτοί συνάδελφοι που έχουν διαπρέψει στο χώρο τους και η επίκαιρη θεματολογία μέσα από διαλέξεις ειδικών, στρογγυλά τραπέζια, επιστημονικές αντιπαραθέσεις και δορυφορικά συμπόσια, πάνω στις μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και  αντιμετώπισης των KαρδιοNεφροMεταβολικών παραγόντων κινδύνου, προσφέροντας έτσι  την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκομίσουν και να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρία, αλλά και την επιστημονική έμπνευση, ώστε να ασχοληθούν και να εξελίξουν τις αποκτηθείσες γνώσεις στην κλινική πράξη προς όφελος των ασθενών τους .

Όπως σε κάθε συνέδριο μας, θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες προφορικές ανακοινώσεις με το πρώτο βραβείο να αντιστοιχεί σε 1.000 ευρώ και από 500 ευρώ το δεύτερο και τρίτο. Έπαινοι θα δοθούν στις  δύο καλύτερες αναρτημένες ανακοινώσεις .

Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν, η Ο.Ε και η Ε.Ε εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας  ευχαριστίες για το ενδιαφέρον που δείχνετε διαχρονικά για το συνέδριο μας, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του .

Πρόεδρος Ο.Ε.
Δρ. Ι. Κυριαζής
 
                                               

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας πατήστε εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:

 
                                               
---

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών για Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, από 1 Απριλίου 2023 έως και τις 30 Ιουνίου 2023.
 
                                               
---

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 
                                               
---
Πληροφορίες - Γραμματεία Συνεδρίου
Congress World
Τηλ.: +30 210 7210001, 210 72 10 052, Fax: 210 7210069
www.congressworld.gr, info@congressworld.gr
Congress World fully respects the applicable Personal Data Protection laws. Thus, you are receiving this informational Newsletter due to one of the below reasons
1. You have provided your email address so as to be informed with scientific updates of your interest, or
2. You were registered in one of the Conferences organized by our PCO-DMC Congress World, or
3. You subscribed via our website www.congressworld.gr
unsubscribe