ΕΓΓΡΑΦΗ - 17° Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, 26/11/2021 - 28/11/2021, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

This email contains pictures, if you don’t see them, view it online
header

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πολλή χαρά σας αναγγέλλουμε την διεξαγωγή του 17ου Πανελλήνιου συνέδριου της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με θέμα:

 

50 χρόνια Ιατρικής Αποκατάστασης στην Ελλάδα: Εμπειρίες από το παρελθόν και σχεδιασμός για το μέλλον.
Χρόνος διεξαγωγής: 26, 27 και 28 Νοεμβρίου 2021


Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης περισσότερων συναδέλφων σεβόμενοι την κρίση της πανδημίας αλλά και την οικονομική δυσκολία των ημερών μας. Τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου θα διαπραγματευθούν επιστημονικά ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη Αποκατάσταση με συνεδρίες που στόχο έχουν να αναλύσουν σε βάθος ειδική θεματολογία.

Καλεσμένοι μας ομιλητές αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι οι οποίοι με την ξεχωριστή εμπειρία και έρευνα στον τομέα τους, θα μας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και θα ανταλλάξουν με τους συνέδρους ερωτήματα και τοποθετήσεις. Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της Ιατρικής ειδικότητας της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Ελλάδα, αναδεικνύουμε την στενή συνεργασία μας με την European Society of Physical and Rehabilitation Medicine (PRM), με την UEMS PRM την International Society of PRM και με την European Academy of Rehabilitation Medicine με ειδικές συνεδρίες και την συμμετοχή Ευρωπαίων συναδέλφων.

Μια σημαντική στιγμή για την ειδικότητα μας είναι το Memorandum of Understanding between Cochrane Rehabilitation and the Hellenic Society of Rehabilitation Medicine και στο συνέδριο μας θα υπάρξει ειδική αναφορά για την εφαρμογή της τεκμηρίωσης (Evidence based) στην κλινική πρακτική της Αποκατάστασης.

Η στενή και πολύχρονη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με τις επιστημονικές εταιρείες άλλων ιατρικών ειδικοτήτων και άλλων επαγγελμάτων Υγείας, εκφράζεται επίσης στις ομιλίες με την συμμετοχή εκλεκτών συναδέλφων.

Σημαντική πρωτοβουλία του 17ου Πανελλήνιου συνέδριου της ΕΕΦΙΑπ, είναι η δημιουργία παράλληλης αίθουσας όπου θα υπάρξει η δυνατότητα συνάδελφου να αναπτύξουν προφορικά ομιλία σε θέματα επιλογής τους. Οι προφορικές ανακοινώσεις-αναρτήσεις, που θα αναδείξουν την ερευνητική και πρακτική εργασία κλινικών ή τμημάτων και συναδέλφων, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αγαπητοί σύνεδροι

Σας περιμένουμε για μια γόνιμη, συναδελφική και συμμετοχική συνάντηση

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Κωνσταντίνα Πετροπούλου Μάρκος Σγάντζος
 
---


ΕΓΓΡΑΦΗ

Κόστος Εγγραφής: 50€ + Φ.Π.Α.
 

Θα Χορηγηθούν 22 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) στις ιατρικές ειδικότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το παρακάτω κουμπί:


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να ενημερωθείτε με το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε το κουμπί ακολούθως:
 

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 
CONGRESS WORLD 
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 72 10001, 210 72 10052
Φαξ. 210 72 10051
www.congressworld.gr, marat@congressworld.gr

---
Congress World fully respects the applicable Personal Data Protection laws. Thus, you are receiving this informational Newsletter due to one of the below reasons
1. You have provided your email address so as to be informed with scientific updates of your interest, or
2. You were registered in one of the Conferences organized by our PCO-DMC Congress World, or
3. You subscribed via our website www.congressworld.gr
Not interested any more? Unsubscribe