ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19

This email contains pictures, if you don’t see them, view it online
header
δελτιο τυπου ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19

14 Απριλίου 2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19

Ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών και Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεώργιος Ντάιος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του European Stroke Organization, εξέδωσαν το παρακάτω 
Press Release σχετικά με την πιθανή αύξηση του κινδύνου θανάτου ή αναπηρίας σε ασθενείς με οξύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας COVID-19.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών συντάσσεται με τον European Stroke Organization και παρακινεί τους συμπολίτες μας που θα παρουσιάσουν συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου να προστρέξουν άμεσα στο Νοσοκομείο χωρίς κανένα δισταγμό.

Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις, ασθενείς με οξύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο τηλεφωνούν τους προσωπικούς τους Ιατρούς και ζητούν τη συμβουλή τους. Προτρέπουμε τους συνάδελφους Ιατρούς που θα βρεθούν σε αυτή την κατάσταση να προτρέψουν τους ασθενείς να μεταβούν επειγόντως στο Νοσοκομείο.

---
---
You don’t want to receive our news anymore, please unsubscribe.

Congress World fully respects the applicable Personal Data Protection laws. Thus, you are receiving this informational Newsletter due to one of the below reasons
1. You have provided your email address so as to be informed with scientific updates of your interest, or
2. You were registered in one of the Conferences organized by our PCO-DMC Congress World, or
3. You subscribed via our website www.congressworld.gr