Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης», 11 - 15/2/2019, Αθήνα - Ξενοδοχείο Divani Caravel

This email contains pictures, if you don’t see them, view it online
header

To Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα διοργανώνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ από 11-15 Φεβρουαρίου 2019 τις Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» με θέμα:  

«Η Διατροφή στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, των Παραγόντων Καρδιαγγειακού Κινδύνου & των Μεταβολικών Νοσημάτων»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Διατροφής

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει σημαντικά στην συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Γιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αφού τα θέματα Διατροφής που θα αναπτυχθούν στο Συνέδριο, θα καλύψουν το κενό, που υπήρχε μέχρι σήμερα, αφού τα θέματα αυτά στις Ημερίδες εθίγοντο ακροθιγώς.

Σε εποχές όπου ο Σακχαρώδης Διαβήτης, τα Μεταβολικά Νοσήματα και επακόλουθα, τα Καρδιαγγειακά νοσήματα αυξάνονται δραματικά και επιδημικά, σε νοσηρότητα, θνητότητα και αυξημένο κόστος Υγείας, Η πλέον αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση είναι η Πρόληψη, με αλλαγή τρόπου Ζωής κυρίως Διατροφής και Άσκησης.

Αποδεκτό είναι από όλους ότι Βασικό αντικείμενο των Γιατρών της Π.Φ.Υ, είναι η πρόληψη συνεπώς και η στρατηγική προσέγγισης της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Γιατρών της Π.Φ.Υ (Γενικών Γιατρών, Παθολόγων και όχι μόνο) πρέπει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Για να κατεβάσετε το ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σας στο Συνέδριο και να κάνετε εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε σε Δύο Σεμινάρια του Life Long Learning, διάρκειας 4 ωρών το καθένα.

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι:

  • Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γιατρό της Π.Φ.Υ.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών. Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας.
  • Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση. Πατήστε ΕΔΩ για την εγγραφή σας.
  • Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια 
  • «ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ». Θα χορηγηθεί ξεχωριστό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, CD με όλες τις εισηγήσεις, ΚΑΙ δωρεάν το ειδικό πόνημα με θέμα: Σύγχρονη, Ινσουλινοθεραπεία για Διαβητικούς τύπου 2, στην Π.Φ.Υ.
  • «12ωρο Φροντιστήριο στη Ρευματολογία, Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Όπως κάθε χρόνο το Σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με ανάλυση και συζήτηση  ενδιαφερόντων περιπτώσεων. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ. Θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.

Για να δείτε το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
των Ημερίδων πατήστε ΕΔΩ


ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 
 
Το Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις προφορικές & e-poster.

Η υποβολή εργασιών θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω ειδικής φόρμας ή με αποστολή της εργασίας στο email gpapadakis2019@congressworld.gr.

Οδηγίες για τη συγγραφή της περίληψης καθώς και για να συμπληρώσετε την Φόρμα Υποβολής,
παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

 
Υποβολή Εργασιών μέχρι:
15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 
Θα χορηγηθούν 3 βραβεία
Α’ βραβείο 500€
Β’ βραβείο 300€
Γ’ βραβείο 200 €

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, από 11 έως και 15 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Ζαμπέλας 
Πρόεδρος
Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής

 
Σταύρος Παππάς
Πρόεδρος
Ινστιτούτου Μελέτης, 
Έρευνας & Εκπαίδευσης για το
Σακχαρώδη Διαβήτη και τα
Μεταβολικά  νοσήματα


 


 
picture

πληροφοριεσ γραμματεια

ΚΕΓΜ Τουριστικές & Συνεδριακές Επιχειρήσεις Α.Ε.
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα
Τηλ: 210 7210001 , 210 7210052
Fax:210 7210051
www.congressworld.gr
info@congressworld.gr

gpapadakis2019@congressworld.gr 
 
Congress World fully respects the applicable Personal Data Protection laws. Thus, you are receiving this informational Newsletter due to one of the below reasons
1. You have provided your email address so as to be informed with scientific updates of your interest, or
2. You were registered in one of the Conferences organized by our PCO-DMC Congress World, or
3. You subscribed via our website www.congressworld.gr
You don’t want to receive our news anymore, please unsubscribe.